Δακτυλογραφήσεις

daktilografiseis keimenon

 

Δακτυλογραφήσεις στα Ελληνικά, Δακτυλογραφήσεις στα Αγγλικά, Data entry  

Η δακτυλογράφηση κειμένου είναι αδιαμφισβήτητα μία αρκετά χρονοβόρα διαδικασία για ένα μέσο χρήστη ηλεκτρονικού υπολογιστή η οποία απαιτεί σχολαστικότητα και υπομονή.

 Εάν έχετε μία προθεσμία για να παραδώσετε την εργασία σας και ο χρόνος σας δε φτάνει ώστε να την παραδώσετε εγκαίρως, τότε είμαστε εμείς εδώ για να σας λύσουμε τα χέρια και να σας γλιτώσουμε πολύτιμο χρόνο.

Αναλαμβάνουμε γρήγορα, οικονομικά και αξιόπιστα δακτυλογραφήσεις παντός είδους κειμένων (τεχνικά κείμενα, νομικά κείμενα, ιατρικά κείμενα, πτυχιακές και διδακτορικές διατριβές, δελτία τύπου, επιστολές, χειρόγραφα κείμενα, κείμενα με πίνακες κτλ).

Επίσης μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για την επιμέλεια κειμένων κάθε ορολογίας (τεχνική ορολογία, νομική ορολογία, ιατρική ορολογία κτλ) με εγγυημένα αποτελέσματα.

Οι τιμές μας για τις δακτυλογραφήσεις σε ελληνικά και αγγλικά είναι ένας μόνο από τους λόγους για να μας επιλέξετε. Είμαστε δίπλα σας καθημερινά και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα στην Επικοινωνία ή στέλνοντας απευθείας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Τιμοκατάλογος δακτυλογράφησης

Δακτυλογράφηση κειμένου στα Ελληνικά
€1,00 €0,80 ανά σελίδα Α4
Δακτυλογράφηση πολυτονικού κειμένου
€2,50 €2,40 ανά σελίδα Α4
Δακτυλογράφηση μονοτονικού κειμένου από πολυτονικό
€1,80 €1,60 ανά σελίδα Α4
Δακτυλογράφηση κειμένου στα Αγγλικά 
€2,00 €1,80 ανά σελίδα Α4
Χειρόγραφο κείμενο 
+€0,30 ανά σελίδα Α4

* Οι ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η χρέωση είναι ανά σελίδα Α4 των 250 λέξεων.

** Εάν απαιτείται κάποια ειδική μορφοποίηση (όπως εισαγωγή πινάκων, εικόνων, αριθμητικών δεδομένων) ή σε περιπτώσεις που ο γραφικός χαρακτήρας χειρογράφου υλικού είναι δυσανάγνωστος, ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση.

*** Για δακτυλογραφήσεις άνω των 100 σελίδων παρέχεται έκπτωση.

X

Right Click

No right click