Διαχείριση Ιστοσελίδας

diaxeirisi istoselidas

Μια ιστοσελίδα για να έχει δυναμική παρουσία στο Internet και ταυτόχρονα καλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης στη Google θα πρέπει να χαρακτηρίζεται από συχνή ανανέωση του περιεχομένου της σε κείμενα, προϊόντα, προσφορές, φωτογραφίες, video, άρθρα blog κτλ. Τελικά όμως δεν είναι πολλοί αυτοί που μπορούν και ανανεώνουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας τους τακτικά.

Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί όπως η έλλειψη χρόνου, η έλλειψη γνώσης, ή ακόμη και η έλλειψη απαιτούμενου προσωπικού. Εμείς παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για πλήρη και επαγγελματική διαχείριση ιστοσελίδας ή e-shop. Στις υπηρεσίες διαχείρισης ιστοσελίδων περιλαμβάνονται τα εξής:

  • Ανανέωση περιεχομένου σε φωτογραφίες, περιγραφές, προσφορές
  • Προσθήκη άρθρων (blog)
  • Διαχείριση προϊόντων (δυναμικές ιστοσελίδες και e-shop) με προσθήκη νέων προϊόντων, τροποποίηση ή και κατάργηση

Τιμοκατάλογος - Διαχείριση ιστοσελίδων και eshop

Εισαγωγή προϊόντων σε eshop
€30,00 €20,00 ανά 20 προϊόντα 
Εισαγωγή κειμένων με φωτογραφία
€25,00 €15,00 ανά 20 κείμενα
Κειμενογράφηση SEO

Οι ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ. Η χρέωση ενδέχεται να τροποποιηθεί ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες διαχείρισης κάθε ιστοσελίδας. Τα κείμενα, τις φωτογραφίες και τα στοιχεία για τα προϊόντα τα παραδίδει ο πελάτης. Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται η συγγραφή κειμένου και η αναζήτηση στοιχείων για τα προϊόντα (περιγραφή, τεχνικά χαρακτηριστικά κτλ)

X

Right Click

No right click