Blog

Πόσο επηρεάζει την κατάταξη της ιστοσελίδας ένα SEO κείμενο

Η Google για την κατάταξη των ιστοσελίδων λαμβάνει υπόψη της συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας και κατ' επέκταση των κειμένων σας.

Συγκεκριμένα, δίνεται έμφαση στη συνάφεια του κειμένου με τις προβαλλόμενες υπηρεσίες / προϊόντα σας και στο κατά πόσο το κείμενο ενημερώνει ποιοτικά τον επισκέπτη και εν δυνάμει πελάτη σας.
Οι έμπειροι κειμενογράφοι διαθέτουν τις απαιτούμενες γνώσεις ώστε να παράγουν περιεχόμενο Google Friendly και να προωθούν επομένως με σωστό τρόπο τα πλεονεκτήματα μίας επιχείρησης έναντι των ανταγωνιστών της.
Ουσιαστικά τα κείμενα της ιστοσελίδας σας πρέπει να ενημερώνουν αξιόπιστα τον επισκέπτη για υπηρεσίες/προϊόντα, να επισημαίνουν γιατί είναι καλύτερα έναντι του ανταγωνισμού αλλά και να διαβάζονται εύκολα από τον χρήστη, χωρίς περιττή πληροφόρηση.
Ακολουθώντας μια τακτική με SEO κείμενα και SEO περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας, είναι δεδομένο ότι διαθέτετε τα όπλα για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας και ως επακόλουθο και τις πωλήσεις σας.

X

Right Click

No right click